top of page

Taito Tikaro Ultim Comfirmat al Line Up DigitalHits By Polvora a la Presentació de Temporada!

Actualizado: 20 ene 2023
Pel que sembla, quan va obrir les persianes perquè entrés una mica de llum, es va adonar que el vidre donava directament cap al vestidor i el bany de dames, per la qual cosa òbviament no va poder obrir l'espai en cap moment del 'estada.

“Estic a la meva habitació d'hotel i vaig dir: 'wow, els meus persians estan tancats, vull que entri una mica de llum fresca aquí', per després adonar-me que aquesta és la meva vista (la càmera enfoca un passadís ), el vestidor de dons , amb una piscina amb nens”, assenyala l'usuari de TikTok.

No només això, Naz es va prendre l'assumpte amb molt d'humor i va continuar gravant la seva reacció a xarxes socials: “Com si em deixis tancar les persianes, en realitat, perquè no em carreguin de tafaners?”, és pregunta Nas a manera de sarcasme: “Aquest és un lloc terrible per tenir una finestra”, se'l sent queixar-se.


El vídeo acumula més de mig millo de visites


En qüestió de dies el vídeo s'ha fet viral acumulant més de mig milió de visites i tot tipus de comentaris sobre això: des dels que s'han sortit de riure i li han donat tota la raó, fins als que assegurin haver viscut experiències semblants.

“M'estic morint. Aquesta és, literalment, la peor finestra possible”, “Aquesta habitació solia ser l'oficina d'algú”, “Jo m'hauria queixat”, “Això li va passar al meu pare aquest cap de setmana. Va obrir les persianes per veure la vista d'esquena al saló de banquets de l'hotel”, han estat alguns dels comentaris més populars per part dels usuaris.

12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page