top of page

BRUNCH ELECTRONIC ESTIENDE EN TEMPORADA DE VERANO

Actualizado: 14 ago 2023

Brunch Electronik, referent indiscutible en l'escena musical de Barcelona, es passarà l'estiu oferint esdeveniments plens d'energia i bon ambient.


Amb els dos primers esdeveniments de juliol (dia 2 i 9) estant ja prop del Sold Out, s'anuncien altres dues dates amb artistes de somni per als dies 16 i 23.


Els dos primers esdeveniments de la temporada estaran protagonitzats, el 2 de juliol, per FatBoy Slim i, el 9 de juliol, per Rüfüs du Sol. Aquests artistes de primer nivell delectaran a la multitud amb els seus sets únics i fascinants, creant una atmosfera electritzant, que és el segell distintiu de Brunch Electronik.


La tercera i acabada d'anunciar data de juliol és el diumenge, dia 16, amb Monolink i Folamour encapçalant el cartell. Estaran, també, Mafalda, Valerie Jane, Camilo Franco, Jonas Rathsman, Nadja i LICA. El 23 de juliol, Brunch Electronik presentarà a Fisher, un dels noms més destacats de l'escena house actual, al costat de Dubfire, a més de Airrica, Alice Younglin, Raxon, Fedele, Eli Iwasa i Zac.


Aquesta increïble temporada donarà inici el pròxim 2 de juliol, amb reconeguts artistes de renom internacional al llarg de tota la temporada d'estiu. Els assistents podran gaudir de diversos diumenges inoblidables replets de música electrònica de qualitat de diferents gèneres en un ambient natural incomparable al Parc de la Trinitat, amb les seves extenses àrees verdes i bells paisatges.



IMATGE I TEXT: DJMAG.ES

10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page