top of page

TOMORROWLAND 2023

El festival situat en Boom se celebrarà en dos caps de setmana. El primer cap de setmana serà del 21 al 23 i el segon cap de setmana finalitzarà del 28 al 30 de juliol d'aquest 2023. Així queden configurades la dates per a Tomorrowland 2023.


Tomorrowland comptarà amb una temàtica ambientada en una temàtica marítima com si en el Mainstage estiguéssim embarcats en un viatge pels oceans de tot el planeta.


D'altra banda comptarà amb diversos artistes espanyols. En aquest 2023 repeteix l'artista B Jones. Actuarà el primer cap de setmana en el Crystal Garden i el segon des de l'espectacular Mainstage. També comptarem amb les actuacions del madrileny Abel Ramos i del català Brian Cross junts en un Back2Back, Hector Oaks, Michenlo, Broken Minds, Massive Disorder i la Canària Indira Paganotto que enguany s'estrena en el Mainstage.


Entrant en els artistes internacionals, comptarem amb artistes capdavanters i habituals del festival belga. Martin Garrix, Tali Of Us, Test, Boris Brejcha In Concert, The Chainsmokers, Mat Zo, Mathame, Steve Angello, Svdden Death, Joris Voorn entre molts altres. A continuació us deixem el cartell complet de Tomorrowland 2023.




11 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page